Kosár tartalma: 0 fotó, összesen 0 Ft (kedvezmény: 0 Ft).     Viszem a kosarat a pénztárhoz!
[főoldal]
[galéria]
[kosár]
[rendelés]
[árak]
[ÁSZF]
[kapcsolat]

Rendelés menete:

MEGRENDELÉS

A galéria menüpontban a diplomaosztó ünnepségek képei albumokba rendezve találhatók. A megfelelő album megnyitása után megtekintheti a képeket.

Az Önnek tetsző felvételeket megrendelheti: kattintson a képre, majd a "rendelés" feliratra, adja meg a kívánt méreteket és darabszámokat, a "[ok]" feliratra kattintással visszatér a képbemutatóhoz. Ezután visszatérhet az albumhoz és/vagy további képeket választhat. Egyszerre több albumból is rendelhet képeket.

A fejlécen nyomon követheti a kiválasztott képeinek számát és összköltségét. A "kosár tartalma" feliratra kattintva egy táblázatban összesítve tekintheti meg a kiválasztott képeket és a megrendelési adatokat, lehetősége van ezek módosítására esetleg törlésére is. A kiválasztott képek megrendelését a "Viszem a kosarat a pénztárhoz!" feliratra kattintva véglegesítheti, ezt követően adhatja meg személyes adatait valamint a szállítás és a fizetés részleteit.

A megrendelés után az Ön által megadott emailcímre kap egy visszaigazoló emailt, ami tartalmazza a rendelésazonosítóját. Probléma esetén ezzel a rendelésazonosítóval érdeklőthet a megrendelt felvételekről.

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Banki átutalás

A visszaigazoló e-mailben megadott számlaszámra kell utalnia a megrendeléskor feltüntetett összeget, az utalásnál kérjük adja meg rendelésazonosítóját és e-mailcímét a közlemény rovatban. A pénz bankszámlánkra érkezése és könyvelése után (1-2 nap) megkezdjük a rendelésfeldolgozását. A rendelt digitális képeket szerverünkön elérhetővé tesszük és e-mailben elküldjük a letöltés webcímét. A papírképeket laborban előhivatjuk és elkészültük után postára adjuk.

Kizárólag digitális képek rendelése esetén nincs postaköltség.
Papírképek postázási díja 750 Ft, de 6000 Ft rendelési összeg felett (digitális és papírkép együttesen, kedvezmény levonása utáni összeget tekintve) ingyenes.

Számlázás, ÁFA

Minden megrendelés mellett a küldeményben küldjük a számlát (arra a névre amit a rendeléskor adott meg). Csak digitális képek vásárlása esetén e-mailben küldjük a PDF számlaképet.

Az áraink forintban értendők, bruttó árak amelyek 0% ÁFÁ-t tartalmaznak (AAM).

AKCIÓK

Most minden 5-ik azonos méretű megrendelt papírkép után egyet ajándékba kap! Tehát ha 6 azonos méretű képet választ csak 5-öt kell kifizetni, ha 12-őt rendel csak 10-et kell kifizetnie! Ezt a kedvezményt a rendszer automatikusan számolja, Önnek semmit sem kell tenni. A kedvezmény összege a kosárban megtekinthető

FONTOS INFORMÁCIÓK

A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webshop Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés díjmentes visszavonására csak a feldolgozás megkezdése előtt van lehetőség.

A részletes általános szerződési feltételekért kattintson ide.

A diplomafoto.hu oldal és a rajta megjelenő képek és egyéb tartalom szerzői jogvédelem alatt állnak. A szerzők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. info@diplomafoto.hu